Wat is de beveiligingsscan

Als u ondernemer bent en u weet niet zeker of uw bedrijf goed beveiligd is tegen criminaliteit en vandalisme kunt u de onafhankelijke beveiligingsscan op maat laten doen. Deze scan gebeurt in ongeveer anderhalf uur door een beveiligingsadviseur uit uw regio. Deze beveiligingsadviseur onderzoekt alle zwakke plekken in de organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiliging. Hij geeft u naar aanleiding van dit onderzoek concrete aanbevelingen om veiligheidsmaatregelen te nemen. Zo kunt u de veiligheidsrisico’s minimaliseren. De beveiligingsscan is speciaal voor kleine bedrijven van maximaal 5 vestigingen met ieder maximaal 10 medewerkers.

Overheid en beveiligingsscan

Heeft u de beveiligingsscan aangevraagd? Dan vergoedt de overheid tot €300 per scan per vestiging. Natuurlijk bespaart u niet alleen geld door subsidie aan te vragen voor de scan. Nadat de beveiligingsscan is uitgevoerd kunt u ook nog eens de helft van de kosten vergoedt krijgen van het veiliger maken van uw bedrijf. Aan deze vergoeding zit een maximum aan van €700 euro. Zo kunt u dus in totaal maximaal €1000 euro subsidie ontvangen per vestiging! Dus heeft u 5 vestigingen kunt u tot €5000 besparen!

5 stappen om subsidie te krijgen

• Regel de beveiligingsscan bij een beveiligingsadviseur uit uw regio
• Vraag de subsidie voor de beveiligingsscan aan
• Voer de maatregelen uit die nodig zijn om uw bedrijf veiliger te maken
• Vraag subsidie voor de maatregelen aan

Geen verplichtingen na de beveiligingsscan

Wanneer u de beveiligingsscan uit heeft laten voeren door de beveiligingsadviseur kunt u altijd de €300 subsidie aanvragen. Denkt u na de beveiliging scan dat u geen veiligheidsmaatregelen wilt nemen? Dan is dit uw keus. Het is namelijk niet verplicht om na de scan maatregelen te nemen. Zo heeft u wel de weet van de risico’s maar heeft het u weinig tot niets gekost.

 


Camerabeveiliging monteur

Beveilig uw huis of bedrijf met een Verisure alarm met camerabewaking. Beweging en geluid detectie. HD. Nachtzicht. WiFi Connection. Ervaren monteurs. Direct contact meldkamer. Zeer populair. 24 uur beveiliging. Typen: Rookmelder, Voice, Energie, Alarmsysteem. Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance …

SDS alarmsystemen

Het beste alarmsysteem is er één dat een inbraak detecteert alvorens de dief binnen in je woning is. Buitendetectoren detecteren een inbraak als de inbreker in de tuin is. Maar veel buitendetectoren zijn wel gevoelig voor valse alarmen omdat ze buiten hangen. De weerkaatsing van de zon in de detector, vogels, katten of andere dieren en hagel etc. Dit zijn allemaal zaken die een vals alarm kunnen veroorzaken. De meeste buitendetectoren combineer je dan ook best met camerabewaking voor de verificatie. Zo maak je je bijvoorbeeld niet onnodig zorgen als de buitendetector af gaat door de kat van de buren.