Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging voor een veilig gevoel

Winkelbeveiliging is helaas steeds vaker nodig. Het aantal diefstallen, overvallen en andere vormen van criminaliteit stijgt nog iedere dag. Door uw winkel te beveiligen met goede voorzorgsmaatregelen, beperkt u het risico van inbraken en overvallen. Daarnaast worden uw kostbare goederen beschermd en zorgt u ervoor dat personeel en klanten zich veilig voelen.

Manieren van beveiliging

U kunt uw winkel op diverse manieren beveiligen. Eén daarvan is winkelbeveiliging door surveillanten, de zogeheten beveiligingsbeambten en een tweede wijze is het beveiligen van uw winkel door bewakingscamera’s.

  • Bij winkelbeveiliging door surveillanten, schakelt u mensen in die dingen zien die u niet ziet. Daarnaast weten zij hoe ze om moeten gaan met agressie en stralen zij autoriteit uit met het uniform dat zij dragen, iets dat in veel situaties bijzonder preventief werkt. Omdat niet alleen binnen, maar ook buiten uw winkel onveilige situaties kunnen voorkomen, houden de surveillanten regelmatige rondes waarbij zij eveneens de omgeving in de gaten houden. Hierbij kunt u denken aan parkeergarages nabij de winkel, doorgangen en smalle steegjes naast de winkel. Wanneer dit nodig is, nemen zij direct actie na het signaleren van afwijkende situaties.
  • Winkelbeveiliging door camera’s komt vrij veel voor. Camerasystemen kunnen ingezet worden voor allerlei doeleinden. Van het inzetten om marketing redenen tot aan het analyseren van het koopgedrag van klanten met behulp van een geïntegreerd klantentelsysteem. De voornaamste redenen van het aanwenden van beveiligingscamera’s voor winkelbeveiliging is toch wel de veiligheid van klanten en personeel, voorkomen en terugdringen van elke vorm van criminaliteit zoals overvallen, diefstallen en vandalisme.

Aanbod camerabewaking

Het aanbod bewakingscamera’s voor winkelbeveiliging is groot. Voor iedere behoefte en wens is een oplossing. Enkelen toonaangevende merken camera’s zijn onder meer Samsung, Sony, Honeywell, Vantage, Pentage en Visual Tools. Voor de aanschaf en installatie is het verstandig een professioneel bedrijf in te schakelen. U wilt toch ook beelden te zien krijgen waarop ook echt iets is te zien? Zo wordt in een ruimte met minder belichting een dag/nacht camera geadviseerd. Het beeld zal dan automatisch bij minder licht van kleur overschakelen naar zwart/wit, zodat de scherpte van de gefilmde beelden optimaal blijft. Camera’s die als winkelbeveiliging buiten worden geplaatst, worden voorzien van een speciale buitenbehuizing. Dit ter bescherming tegen kou, wind en hitte.

Gratis offertes voor winkelbeveiligingssystemen

Wilt u ook uw winkel beschermen tegen grijpgrage handen, tegen vandalisme en andere criminele activiteiten? Wilt u uw medewerkers zonder gevaar laten werken? En uw klanten met een veilig gevoel laten winkelen? Dan is winkelbeveiliging een goede start. Door geheel vrijblijvend de vragen op deze site te beantwoorden, ontvangt u binnen 48 uur offertes in uw mailbox die aansluiten bij uw wensen en eisen.

 

5. Een alarmsysteem als middelpunt van huisautomatisering

Het JABLOTRON 100+ alarmsysteem stelt je in staat je leven te automatiseren. Schakel vanop afstand de verwarming of verlichting aan of uit, open de garagedeur, bedien je tuinbesproeiiingssysteem,…


Je Sleutel op de deur bouw beveiligen?  De beveiligingsfilosofie richt zich tot iedereen en voor alle vormen van bezit. 70% van alle criminaliteit is diefstal! Het risico en de inbraakkans is verschillend voor het ganse land, zelfs van plaats tot plaats binnen eenzelfde gemeente. We stellen vast dat ongeveer 70% van de inbraken of pogingen zich voordoen aan de achterzijde van een woning. De rest nog voornamelijk rond de voordeur en een minderheid langs de zijkant en het dak. Jouw achterdeur en -vensters of schuifraam verdienen dan ook je volledige aandacht.

veilige ramen en deuren

Hoewel de uitdrukking “inbraakwerend” algemeen wordt gebruikt voor ramen of deuren, bestaan er in werkelijkheid geen constructies die volledig bestand zijn tegen inbraak. Afhankelijk van hun constructie en de aard van de gebruikte componenten is het echter wel mogelijk om vast te stellen of ze voldoen aan de eisen van de toepasselijke Europese normen en de mate van weerstand tegen inbraak van het betreffende raam of deur in overeenstemming met de toepasselijke classificatie. Dergelijke constructies worden geclassificeerd volgens de norm EN 1627:2011 “Deuren, ramen, vliesgevels, traliehekken en luiken – Inbraakwerendheid – Eisen en classificatie”. Deze omvat de zes inbraakwerendheidsklassen: van RC1 tot RC6. Deze klassen geven het bereik aan waarin de betreffende constructie weerstand kan bieden tegen forceerpogingen met gebruikmaking van verschillende gereedschapsets en bij de inwerking van verschillende krachten.

industriele reiniging

Chemische reiniging wordt toegepast bij installaties welke moeilijk of niet toegankelijk zijn. Het zogenaamde CIP, cleaning in place wordt toegepast indien de installatie moet worden gereinigd zonder demontage. Hierbij wordt er water, al dan niet op hoge temperatuur, aangelengd met chemicaliën door de installatie gecirculeerd, waarbij de vervuiling wordt opgelost en daarna afgevoerd. De chemicaliën betreffen meestal een zuur voor basische vervuiling, een base voor zure vervuiling en een organisch oplosmiddel voor organische vervuiling.

Traplift security

De veiligheid van een traplift. Trapliften zijn zeer geavanceerde hulpmiddelen en zijn volledig gericht op uw veiligheid. Zo moet een traplift aan strenge eisen voldoen voordat deze verkocht mogen worden. De belangrijkste veiligheidsmaatregelen zoals startblokkering, klembeveiliging, een veiligheidsgordel, een veilige rail en een noodstop zitten verwerkt in elke traplift. Koopt u een tweedehands traplift dan moet u ervoor zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen goed worden nagelopen door de installateur. Naast de standaard veiligheidsopties zijn er vaak ook nog extra mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen. Denk hierbij aan een meedraaiende stoel zodat u makkelijk op en af kunt stappen. Onderstaand kunt u zich verder inlezen over de bestaande veiligheidsvoorzieningen. Luxe Veranda kopen? Een veranda wordt door Van Der Bauwhede zelf gebouwd en geplaatst. Hierdoor zijn veranda’s op maat, in alle stijlen en tal van opties zoals, screens, verlichting, verwarming, lichtstraten, … mogelijk. Heeft u een specifieke vraag? Laat één van onze adviseurs u helpen of kom eens langs in onze showroom!